Gewild wonen in

Hillegersberg-Schiebroek

Salix is Latijn voor ‘wilg’. Het nieuwe complex dankt zijn naam aan de locatie: de Wilgenplaslaan 200 in Hillegersberg-Schiebroek, waar meer straten zijn vernoemd naar de wilg. Die bomen en andere mooie natuur vind je dan ook vlakbij, met onder meer het Wilgenplaspark en het Plaswijckpark. Of wat dacht je van de Bergsche plassen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen, of op kunt varen? Ook aan de overkant van de straat ligt al een waterplas waar je zó naartoe wandelt vanaf je voordeur. Verder vind je in de buurt het Melanchtonpark, met een leuke speeltuin voor de (klein)kinderen – die ook zullen genieten van Kinderboerderij de Wilgenhof.

BEREIKBAARHEID

Zoek je het verderop? Met de auto of fiets kom je overal snel, dankzij het fijne wegennetwerk. Na slechts een kwartiertje fietsen zit je in het centrum van Rotterdam. Liever met het OV? De tramhalte vind je meteen voor de deur en op loopafstand zit Metrostation Melanchtonweg.
Voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver. Aan de zijkant van het complex vind je al de winkelstraat met onder meer een Lidl, een avondwinkel en restaurantjes. Groen en centraal wonen, dat maakt Salix zo gewilgd. Heb jij jouw woning al op het oog? Kijk en vergelijk met de Woningzoeker.