Woningtypes
GEZINSWONINGEN, MAISONNETTES EN APPARTEMENTEN

Waar voel jij je het meest in thuis? Kies uit een eengezinswoning, maisonnette of appartement. Alle woningen krijgen een keuken met inbouwapparatuur, een toilet en een compleet afgewerkte badkamer met douche, wastafel en designradiator. Kies jouw woningtype en bekijk de varianten!

Eengezinswoning
ALLE RUIMTE VOOR HET HELE GEZIN

In de gezinswoningen van Salix krijgt iedereen het naar zijn zin. Met ca. 120 m² woonoppervlakte, verdeeld over 3 verdiepingen, kun je alle kanten op. De gezinswoningen tellen 5 kamers; voor iedereen een eigen ruimte. Samen delen jullie onder meer een heerlijk terras op het noorden of zuiden met uitzicht op de binnentuin, een gezellige woon- en eethoek, een luxe keuken, een badkamer en twee toiletten. Bekijk de eengezinswoningen in Salix en kies voor type C1 of type C2.

Maisonnette
COMFORTABEL EN PRAKTISCH, MÉT TERRAS

In de maisonnettes van Salix woon je lekker comfortabel. Kies uit één van de 5 types die variëren in ligging en in de grootte, van ca. 71 tot 113 m². Je maisonnette heeft 3 of 4 kamers, die praktisch zijn verdeeld over 2 verdiepingen. Hoe je ze benut, is helemaal aan jou. Een extra logeerkamer? Of een kamer voor hobby of kantoor? Alles is binnen bereik, van een handige interne berging tot de keuken en badkamer met alle gemakken. Doe de openslaande deuren open en geniet van het zonnetje op je terras én van het uitzicht op de binnentuin. Bekijk de maisonnettes in Salix en kies voor type A1, type A2, type B1, type B2, of type G.

Appartement

HEERLIJK WONEN, MÉT BALKON(S)

In de appartementen van Salix is het heerlijk en duurzaam wonen. Hoeveel ruimte heb jij nodig? Kies uit een 2-kamer of 3- kamer-appartement met ruimte van 52 m² tot 90 m². De appartementen met 2 kamers en een balkon zijn type E2, type F1 en type F2. De appartementen met 3 kamers en één of twee balkons zijn type D, type E1 en type H. Voor alle typen geldt: alles is lekker overzichtelijk en gelijkvloers ingedeeld en heeft onder meer een keuken, complete badkamer en warmteterugwinning. Wil je nóg meer lichtinval? Kies dan voor een hoekappartement. Bekijk alle appartementen in Salix en kies je favoriet!